26/9-2/10: De week van 5B volgens Wout en Xander

14-10-2018

woensdag : 26 september 2018

Het was een halve dag. We hebben een hele leuke dag gehad. We hebben veel gelachen in de klas.
Dan gingen we turnen en daarna zijn we naar de computerklas geweest.

donderdag: 27 september 2018

We hebben een leuke toets gehad. Het was een leuke dag. In de namiddag hebben we W.O.
Daarna zijn we naar huis gegaan.

vrijdag: 28 september 2018

Alles werd klaargezet voor de BOSKLASSEN !!!
We hebben superveel gelachen en plezier gemaakt op school.
Dan was het weekend.

maandag: 1 oktober 2018

We zijn om 9 uur vertrokken. Op de bus gestapt en we reden ongeveer 2 uur en 15 minuten. Toen we waren aangekomen, hebben we direct de kookploeg leren kennen. Daarna hebben we onze boterhammen gegeten en kregen we soep, dat was super lekker. Dan hebben we even vrij spel gehad.

In de namiddag konden we kiezen tussen activiteiten: kampen bouwen, vlotjes bouwen, knutselen of door de beek wandelen. Toen was het tijd om te aperitieven: water met een smaakje en ook chips. Nadien konden de jongens douchen. Daarvoor moesten we naar de overkant van het gebouw in een aparte doucheruimte. De meisjes moesten een nieuwsbericht maken. Nadien konden we aanschuiven voor een overheerlijke maaltijd. Spaghetti met zelfgemaakte saus. 's Avonds hebben we gequizt en daarna gingen we slapen.

dinsdag: 2 oktober 2018

We zijn opgestaan en dan lekker gegeten. Dan zijn we een hele dag gaan wandelen. Daarna zijn de meisjes gaan douchen. En de jongens hebben een nieuwsbericht gemaakt. En dan hebben we lekker avondmaal gekregen. Daarna mochten we knutselen en spelletjes spelen en uiteindelijk zijn we gaan slapen.

Groetjes,
Wout en Xander