14/11 - 20/11: De week van 5A volgens Davina en Redon

21-11-2018

Hallo lieve lezers, 

Welkom op onze blog van deze week! 

Vrijdag hebben we verder gewerkt aan onze "mommemonsters"-partituur en op het einde van de les mochten we voorbrengen voor de rest van de klas.
(Sommigen hadden veel stress! hihi)

Na school verkochten de juffen en meesters warme chocomelk en koffie Rode Neuzen Dag. Dat was super-leuk, want we mochten een kwartiertje vroeger stoppen tijdens de studie om ook iets te gaan drinken en het goede doel te steunen... JOEPIE!!!

Weet je nog dat er gewerkt werd bij de kleuters? Wel, ze kunnen nu weer op hun speelplaats spelen, waar allemaal nieuwe speeltoestellen staan. Maar ze moeten nog even wachten voor ze erop kunnen spelen, want nu staan er nog hekken voor. 

HIEP HIEP HOERA! Britt was jarig en ze mocht de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen (Niet écht natuurlijk, maar op het bord!). We kregen cent wafers en een sapje. Lekker! Onze juf kreeg chocolade... Daar was ze natuurlijk weer héél blij mee. Hihi.

Oh... en blijkbaar zijn we nog niet klaar om voor de krant te gaan schrijven, want onze schrijftoetsen waren niet zo heel goed. Daarom heeft onze juf opnieuw uitgelegd hoe een krantenartikel er moet uitzien en mochten we onze toets een tweede keer maken. Hopelijk is het nu bij iedereen wat beter. Dan hebben we wéér iets bijgeleerd! :D

Tot volgende week!
Redon en Davina